FREEDOM, PRAKTIJK VOOR LIFE-COACHING, VITALITEIT EN GEZONDHEID

 

 

MERIDIAAN-TESTER/

 

HARTCOHE-RENTIE


MERID.

De Merid is een apparaat voor het meten en behandelen van de energiebanen (orgaansystemen). De Merid biedt een éénvoudige en betrouwbare manier om de energetische status van de orgaansystemen binnen tien minuten  te meten.   Met  infra-rood licht meet  Freedom  wat het vermogen is van een cel informatie systeem in het lichaam om licht op te nemen. Daar waar sprake is van een energie-blokkade en/of emotionele stress op de organen, zullen de metingen zowel links, als rechts éénduidig afwijken.   Aangezien infrarood licht geen hinder ondervindt van zaken zoals vochtige, koude handen en/of druk op de huid, is de meting zeer objectief en reproduceerbaar.

De metingen vinden op zowel handen, als voeten plaats. Het heeft altijd als doel om naar een energetische balans situatie te komen. De behandeling is direct merkbaar.  Door het gebruiken van de Merid kunnen blokkades in het lichaam verdwijnen. Hierbij ervaart u een spontane warmte sensatie.

 

HARTCOHERENTIE: LEEF VANUIT UW HART!

Het hart is zo krachtig dat het een volkomen nieuw evenwicht tot stand kan brengen, zowel op lichamelijk-, emotioneel-,  mentaal-, als op spiritueel niveau.  Hartcoherentie speelt hierbij een belangrijke rol. Als u vanuit uw hart leeft, verbetert direct uw leven en gaan veranderingen sneller, dieper en effectiever.

Leven vanuit uw hart is leven vanuit liefde. Minder oordelen en veroordelen, waardoor u gemakkelijker uzelf en authentiek kunt zijn. Hierdoor verbetert de concentratie en de communicatie met uw omgeving enorm. Ook andere hartskwaliteiten, zoals: vrijheid, creativiteit, intuïtief weten, verbonden zijn met het grotere geheel, horen hierbij.

De vraag is nu: hoe komt u in uw hart?

Hartcoherentie brengt u in uw hart!

Hartcoherentie geeft op relatief eenvoudige wijze toegang tot uw hart en hartskwaliteiten. Lichaam en geest functioneren op zijn best als de hartslag coherent is. Dat wil zeggen dat uw hart geleidelijk en gelijkmatig verandert. Door de Cardio-Sense-Methode kunt u uw eigen hartcoherentie beïnvloeden en bevorderen.

 

De Cardio-Sense-Methode.

 

In essentie is de Cardio-Sense-Methode een actie methodiek om in het dagelijkse leven toe te passen. Kenmerkend voor deze methode is de eenvoud en haar kracht. De (spectaculaire) resultaten zijn door meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek aangetoond. Freedom maakt gebruik van een biofeedbacksysteem om deze methode zichtbaar te krijgen. Op een computerscherm en in een grafiek leest u direct de gevolgen van deze techniek op uw hartritme. Hartcoherentie behoort tot de mogelijkheden.

 

 

De Cardio-Sense-Methode bestaat uit drie stappen:

Ø hartfocus.

Ø hartademhaling.

Ø hartgevoelens.

 

Wilt u kennismaken met deze eenvoudige, effectieve en krachtige manier van ademhalen, neem dan kontakt op met Praktijk Freedom.

 

 

 

 

 

 

 

PRAKTIJK FREEDOM

VITALITEIT EN GEZONDHEID

MIND-BODY-COACHING

DE SLANKE LEEFWIJZE

LIFE-COACHING

HEALING

MASSAGE

MERID

REIKI

ALOË VERA

PROGRAMMA