FREEDOM, PRAKTIJK VOOR  LIFE-COACHING, VITALITEIT  EN  GEZONDHEID

 

 

 

LIFE-

COACHING

 

 

Home


 

 

LIFE-COACHING.


Een Life-Coach kan u helpen met het bereiken van  uw  doelen. Dit kan per telefoon, e-mail, of in een persoonlijk gesprek.

Zit u in een relationele "dip"? Qua werk op een dood spoor?  Heeft u te maken met stress? Geldproblemen?  Weet u niet hoe u hier uit kunt komen? Een Life-Coach  kan  u helpen  deze zaken oplossen, zodat u zich meer bevrijd gaat voelen. 

Life-Coaching neemt vele levensgebieden onder de loep. U maakt een ontdekkingstocht in uzelf. Uw verlangens, overtuigingen en (levens-)doelen spelen hierin een belangrijke rol. Het is gericht op het vergroten van uw gevoel van zingeving,  levensvoldoening en levensgeluk. 

 

Na een aantal sessies krijgt u uw (levens-)doelen en leefstijl helder. U stelt samen met de Life-Coach een realistisch actieplan op, die zich op uw persoonlijke situatie richt. U bepaalt welk resultaat u wilt behalen en wanneer. U zult merken dat u bewuster gaat leven en de situatie eerder zult herkennen. Het grote voordeel is dat u eerder in kunt grijpen en een leven kunt creŰren wat u wilt.

 

Om uw eigen toekomst zin en vorm te geven, is het nodig te onderzoeken en te weten wat u precies wilt. Wat u kunt en wie u eigenlijk bent. Als u dit helder hebt, kunt u vanuit uw diepste verlangen uw toekomst richting geven.  Heeft u advies nodig en/of een steuntje in de rug? Neem dan contact op met Praktijk Freedom.

 

 

 

Leven vanuit uw hart,

vanuit passie zin geven aan 

uw persoonlijke- en maatschappelijke leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

PRAKTIJK FREEDOM

VITALITEIT EN GEZONDHEID

MIND-BODY-COACHING

DE SLANKE LEEFWIJZE

LIFE-COACHING

HEALING

MASSAGE

MERID

REIKI

ALO╦ VERA

PROGRAMMA