FREEDOM, PRAKTIJK VOOR LIFE-COACHING, VITALITEIT EN GEZONDHEID

 

 

 

DE SLANKE

LEEFWIJZE


 

"DE  SLANKE  LEEFWIJZE".
 

De grootste fout die u kunt maken als u wilt afvallen, is op dieet gaan. Het is bewezen dat dit niet werkt. Slechts 2% van de mensen die op een dieet gaan slagen erin om het gewicht permanent omlaag te brengen. Meer dan 75% komt zelfs meer aan dan ze kwijt zijn geraakt! Voor de meeste mensen is dit een labyrint zonder einde. Ze volgen het ene dieet na het andere, gebruiken slankheidspillen, hormoon-injecties, maagoperaties, noem maar op.


 

DE DOORBRAAK.

De arts Roy Martina heeft na meer dan 10 jaar studie ontdekt wat het geheim is van die 2% die er wel in slaagt om permanent slank te blijven.
 
Wat er nodig is om permanent slank te blijven, zijn drie ingrediŽnten:
01. Nieuwe leefwijze zonder dieet.
02. Totale verandering van zelfbeeld en eigenwaarde.
03. Leren omgaan met emotionele stress.

Dit is de basis van de nieuwe aanpak: "De Slanke Leefwijze". U krijgt begeleiding om deze drie zaken in uw leven tot een gewoonte te maken, door een deskundige die door Roy Martina is opgeleid.

 
Wacht niet langer, neem actie!
 
De tijd is er nu rijp voor. De coach is er klaar voor. De vraag is: bent u er klaar voor? Bent u klaar om de slankere u naar buiten te laten komen?


HET PROGRAMMA.

Afslanken is een thema dat altijd terugkomt en velen bezighoudt. Roy Martina onderzocht waarom het de meeste mensen niet lukt. Hij probeerde medicijnen, afslankproducten, motivatietrainingen en alle andere methoden bij zijn cliŽnten. Maar ondanks alles bleven de meesten niet op hun natuurlijk gewicht. Daar gaat het om: op uw natuurlijke gewicht te komen. De eerste stap is om uit te zoeken wat uw natuurlijke gewicht is. De tweede stap is om te bepalen hoe u dat gewicht gaat behalen. Daarvoor zult u  in de meeste gevallen uw eet- en drink-gewoontes moeten aanpassen.  De volgende stap is te kijken naar uw lichaamsbeweging. De belangrijkste stap is om uit te testen waarom het u desondanks niet lukt om af te slanken.

Roy Martina ontdekte dat de meeste mensen onbewuste overtuigingen hebben waardoor het bewust niet gaat lukken (incongruentie). Ook zijn er emotionele blokkades die u er van weerhouden om af te vallen. Hij heeft ontdekt dat de meeste mensen te dik zijn door emoties. Vanuit een emotie gaat u meer, of te zoet eten. Veel mensen belonen zichzelf met heerlijk eten, daardoor is er gewichtstoename. Vandaar dat diŽten niet werken. En dat is de belangrijkste conclusie uit de aanpak van Roy Martina: diŽten werken niet!
 
De nieuwe aanpak heet: "De Slanke Leefwijze". Afslanken is niet zomaar in een paar weken veel gewicht verliezen. De opzet moet zijn om permanent op uw natuurlijke gewicht te komen en te blijven. Dat kan alleen als u uw leefwijze gaat aanpassen.

Het is belangrijk  uit te zoeken welk gewicht bij u hoort. Hoe uw metabolisme werkt. Wat  u aan ondersteuning nodig hebt om op uw natuurlijke gewicht te komen. Hoe u  minder en gezonder kan eten. Hoe u meer gaat bewegen. Tot slot helpt Freedom u met het weghalen van  uw emotionele- en andere onbewuste blokkades waardoor u daadwerkelijk "De Slanke Leefwijze" gaat leven.

Om dit te bewerkstelligen werkt een boek met goede tips onvoldoende. U heeft coaching nodig. Afslanken kan via het volgen van workshops en persoonlijke coaching en ondersteuning om uw doel te bereiken.
 
Afslanken kan als u echt wilt!

 

WORKSHOPS EN COACHING.

Wat kunt u verwachten.
In een aantal avondworkshops werkt Freedom aan de basisprincipes van "De Slanke Leefwijze". U krijgt uitleg en in een aantal oefeningen krijgt u duidelijk wat u kunt doen om uw leefwijze te veranderen. Middels een werkboek kunt u hier verder mee aan de slag. Daarnaast ondergaat u een test die duidelijk maakt wat uw ideale gewicht is en/of er directe blokkades zijn waardoor u niet kunt afvallen.
 
Naast de workshops worden blokkades en onbewuste overtuigingen verzwakt en/of vervangen. In het coachingstraject komt u bewust en onbewust in balans, waardoor afvallen moeiteloos gaat. Het boek "De Slanke Leefwijze" en het werkboek ondersteunen u om op uw ideale gewicht te komen en te blijven.
 

 
 

 

 

 

 PRAKTIJK FREEDOM

VITALITEIT EN GEZONDHEID

MIND-BODY-COACHING

DE SLANKE LEEFWIJZE

LIFE-COACHING

HEALING

MASSAGE

MERID

REIKI

ALOň VERA

PROGRAMMA