FREEDOM, PRAKTIJK VOOR LIFE-COACHING, VITALITEIT EN GEZONDHEID

,

 

 

 

MIND-BODY-

COACHING

 

 

MIND-BODY-COACHING.

 

Mind-Body-Coaching is een effectieve methode die de arts Roy Martina heeft ontwikkeld om mensen te begeleiden naar gezondheid, vitaliteit en een gelukkig leven. Vele werkzame technieken die hij tijdens zijn leven op het gebied van reguliere- en alternatieve geneeswijzen, spiritualiteit en coaching heeft gevonden, zijn in Mind-Body-Coaching ge´ntegreerd. Mind-Body-Coaching is een concept dat zich steeds verder ontwikkelt.

U leert hoe u verantwoordelijkheid kunt nemen voor uw kwaliteit  van  leven.  Hoe u  meer uit uw potentieel kunt halen. Hoe u het zelfhelend vermogen kunt aanwenden en belemmerende patronen kunt doorbreken.  Hoe u de Mind kunt programmeren om het genezingsproces maximaal te ondersteunen. Het effect hiervan is een verbeterde levenskwaliteit op alle gebieden. Mind-Body-Coaching werkt daarmee ook preventief op het ontstaan van ziekten.


De onderliggende visie van  Mind-Body-Coaching is dat het fysieke lichaam slechts ÚÚn aspect is van het totale wezen dat u bent. U bestaat uit een Body, Mind, Soul en Spirit die elkaar over en weer be´nvloeden. Ziekte en lichamelijke klachten zijn signalen die erop wijzen dat er ergens op ÚÚn van deze niveaus iets geheeld mag worden. Bij Mind-Body-Coaching richt  u zich  niet op symptoombestrijding, maar gaat u op zoek naar de onderliggende blokkade. In Praktijk Freedom werkt u  met fijnstoffelijke  energieŰn. Hiermee kunt u communiceren met uw onbewuste. Uitgangspunt hierbij is dat uw onbewuste alle antwoorden kent.

Met Mind-Body-Coaching spoort u helingblokkades op  en maakt u de energie zoveel mogelijk vrij.  Als u meerdere  klachten hebt, dan stelt Freedom u voor om meerdere sessies te nemen. Denk hierbij aan een ui waarvan u laagjes afpelt.

Freedom zal via een combinatie van technieken uit Acupressuur, Chakra- Balancing-Techniek en andere Natuurgeneeswijzen het lichaam van u aanzetten tot zelfheling.  Met intentiekracht therapie be´nvloedt Freedom ook de processen in uw lichaam -die ten grondslag liggen aan uw problemen- in positieve zin. Dit gebeurt zowel op fysiek-, emotioneel-, mentaal-, als op spiritueel niveau.


Mind-Body-Coaching is geschikt voor mensen die lichamelijke- en/of psychische klachten hebben. Dergelijke klachten willen voorkomen en/of de kwaliteit van hun leven in het algemeen willen verbeteren. 

 

 

 

 

 

PRAKTIJK FREEDOM

VITALITEIT EN GEZONDHEID

MIND-BODY-COACHING

DE SLANKE LEEFWIJZE

LIFE-COACHING  

HEALING

MASSAGE

MERID

REIKI

ALO╦ VERA

PROGRAMMA