FREEDOM, PRAKTIJK VOOR LIFE-COACHING, VITALITEIT EN GEZONDHEID

 

 

 

 

PRAKTIJK

FREEDOM

 

 

PRAKTIJK FREEDOM.

 

DE WEG NAAR UW INNERLIJKE BRON.

Bent u geïnteresseerd in hoe u uw  talenten, kwaliteiten en omstandigheden effectief en met succes kunt benutten?

Kunt u wel wat handvatten gebruiken om het beste uit uzelf te halen, zowel in uw persoonlijke-, als in uw professionele leven?

WILT U: 
- Leven vanuit uw eigen kracht?
- In balans zijn met uw emoties?
- Een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfrespect
  ontwikkelen?
- Angsten, spanningen, pijn, stress en andere     
  belemmerende zaken loslaten?
- Vitaliteit en gezondheid?

Kent u het gevoel dat u vol frisse moed en enthousiasme aan iets nieuws begint en na enige tijd ontdekt dat er niet veel veranderd is? Alle deuren naar uw innerlijke bron gaan pas open wanneer u uzelf overgeeft en als water meegaat met de stroom. Uw onderbewustzijn is heel creatief om u te "beschermen" tegen dingen die nieuw of anders zijn. Er is moed voor nodig om eerlijk naar uzelf te kijken. Luister naar uw hart! Uw onderbe-wuste is vaak niet volledig op één lijn (congruent) met dat wat u werkelijk graag wilt. Als gevolg hiervan zal uw onderbewuste u kunnen hinderen om uw doel(en) te bereiken. Wilt u hierin verandering aanbrengen?


DOEL.
De weg naar het vinden van vitaliteit, gezondheid en emotioneel evenwicht is niet altijd vanzelfsprekend. Het zelf ervaren, beleven, voelen en zelf de vrijheid hebben om keuzes te maken, is belangrijk!  Alles wat u mee maakt is een bron van inspiratie en kennis. U leert van al uw lessen. Zie het als een cadeautje dat u mag uitpakken!

Freedom is van mening dat alle geluk, succes en liefde in uzelf begint. U hebt namelijk alles al in u! Door op een andere manier naar situaties te kijken, blijft de harmonie bestaan.  U zult langzamerhand nieuwe bronnen in uzelf ontdekken, waarvan u het bestaan nog niet hebt opgemerkt. Ook  u kunt uw doel(en) bereiken en technieken leren waardoor u uw levensgeluk kunt vergroten. Vindt u dit het onderzoeken waard?

U hebt altijd de vrijheid om steeds opnieuw uw eigen keuzes te maken! Vertrouw erop dat u daar komt waar u wilt zijn? Vergelijk het met een rups die zich ontpopt tot een prachtige vlinder. Hij doet dit in één en hetzelfde leven. Waarom doet u dit niet?

Een sessie bij Praktijk Freedom bedraagt  € 79,00 per uur. De betaling dient contant te geschieden. U ontvangt een factuur die u in kunt dienen bij uw verzekeraar.

Praktijk     Freedom     is   aangesloten   bij   de  Beroepsvereniging voor Holistisch Energetische Therapeut (B.H.E.T.) en  is tevens geregistreerd en gecertificeerd door Stichting  R.I.N.G.  te Pesse. Hierdoor vergoeden een aantal  ziekenfondsverzekeringen -geheel of gedeeltelijk- behandelingen van alternatieve  therapieën, afhankelijk van hoe en waar u verzekerd bent. Informeer zelf bij uw verzekering naar de geldende voorwaarden! Op de website van de B.H.E.T. - www.bhet.nl - staat een  overzicht van de deelnemende ziekenfondsen.

 


Bent u geïnteresseerd?

Maak dan een afspraak bij:

 

PRAKTIJK FREEDOM

Annie Meursing

Tolweg 9

9655 PD  OUD-ANNERVEEN

 

Tel.: 0598-491011

E-mail: anniemeursing@hetnet.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRAKTIJK FREEDOM

VITALITEIT EN GEZONDHEID

MIND-BODY-COACHING

DE SLANKE LEEFWIJZE

LIFE-COACHING  

HEALING

MASSAGE

MERID

REIKI

ALOË VERA

PROGRAMMA